Nyfiken är jag

Vad jag är nyfiken på? Jo bikramyoga. Mest bara för att ha testat det. Kanske inget för sommaren och med min svanskota just nu. Å andra sidan behöver jag ju öka min rörlighet och bålstabilitet så då borde ju något sådant här funka. Men det får nog vänta lite för nu har jag fullt upp med löputmaning. Fast sen kanske... Har du testa? Något du rekommenderar? Du kanske vill följa med hit: http://bym.se/

Kommentarer

 1. Jag har inte provat, finns tyvärr inte i norra skåne, men är nyfiken, så berätta gärna vad du tycker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bloggen får följa med på äventyret :-)

   Radera
 2. JAg ha provat, svettigt som tusan, ganska skönt i börjag men mådde illa i slutet, ta med mycket dricka, o ät inte för mycket innan,,,,

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass