Mysig midsommar

Igår under hela dagen gjorde maken och jag inte många knop. Mådde sådär antagligen pga massa pollen men man måste ju shape up när det är midsommar. Så efter en uppfräschning och uppfyllning utav klädutmaningen från maken dvs det bidde en av mina nya klänningar så tog vi oss till Bara för en trevlig kväll.

Idag har också soffan blivit välutnyttjad men snart blir det dags för löpning. Måste ju fullfölja löparschemat. Förresten en massa tankar i huvudet om träning, mat, socker, motivation och en massa annat. Återkommer till det senare men just nu väntar soffan :-)

Kommentarer

  1. Tankar kring löpning vill jag höra =), de andra oxå såklart ;)

    SvaraRadera
  2. Hahaha nu är jag nog oxå trött, tankar kring träning stog de jue... hihihihihi

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass