Rekommenderar ett besök

Medans jag är och fikar med S Tjejerna så tänkte jag bjuda på bilder från min rundvandring på Botaniska trädgården i Lund. Vilken pärla och jag skäms för att säga det men jag har inte satt min fot där tidigare... Men det ska det bli ändring på för jag kan varmt rekommendera ett besök. Jag käkade lunch där - ceasarsallad och den vart mycket god. Så om du bor/jobbar i närheten gör detsamma!

Här kommer några bilder men vet inte riktigt om de göra Botan rättvisa....

Mumsig sallad

Vid stora dammen


Med sällskap

 Näckrosor som blommar

 Här finns ett mysigt cafe
Kiwi tydligen 


Det berömda Näsduksträdet


 Mistel (men syns lite dåligt) som är en halvparasit eller vad det kallas

Kommentarer

 1. Följer gärna med och tar lunch där en dag!
  Kram Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's a date men det får bli lite varmare va? Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass