Hallå...

...hoppas inte PT-Malou får för sig att Tina the Client Jensen ska göra denna på torsdag för då måste jag fejka någon skada jäkligt snabbt... Och ja om man har en PT som sysslar med sådant här på sin fritid plus massa coola cross-fit pass så vet man faktiskt aldrig vad man kan förvänta sig. That´s why I love it men spindlar och huvudstående finns inte på agendan :-)

http://malouwernersson.se/2012/june/fran-spindeln-till-huvudstaende-och-tillbaka-till-spindeln.html

Kommentarer

  1. Haha, ler stort när jag läser det här :) Klart det kommer bli en massa huvudstående på morgondagens pass, för att inte tala om handstående:) Ses imån! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nähä för jag har fortfarande ont i bula jag fick utav omklädningsskåpet förra veckan och underarmarna är trött sedan igår. Och jag kan komma på minst 10 andra saker till tills imorgon så det så!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass