Kalla mig sömntuta

Hmm imorse så gick det inte så bra och jag är fortfarande helt uppjagad! Vad hände? Jo jag försov mig och har typ aldrig hänt mig tidigare. Snarare tvärtom jag vaknar alltid innan. Vaknade med ett ryck kl 07 att jag hörde mobilen ringa på långt avstånd och sedan for jag upp. Det var PT-Malou som undrade var jag var.... Holy crap!!!

Hur gick detta till? Jo igår tog jag sovmorgon för jag skulle springa på kvällen så klockan var satt på 7.30 istället för 05.45. Men det kollade inte jag igår kväll utan jag trodde den var på 05.45. Maken som är sjuk hade inte ställt sin klocka som brukar ringa ungefär kl 06 som back-up. Jisses har nog aldrig blivit färdig så snabbt men kl 07.30 stod jag på crosstrainer. Något vimmelkantig och skakig men dock :-)

Största URSÄKTEN och TACK för tålamodet går till PT-Malou som ringde och väckte mig plus stannade kvar och körde en stentuff timme med mig!!!! Världens bästa PT är hon och jag tror minsann jag får köpa något fint till henne!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass