45 min jogg - check!

Idag vart det dags för första passet på Running Sweden löpschemat som vart längre än 30 min dvs 45 min. Hmm har varit lite nojig för det är ju faktiskt 15 min längre. Tog lång tid att gå upp ur sängen imorse men till sist så var det bara att göra det!

Gick helt okej och det är inte långa sträckor jag går utan jag smålunkar fram. Lite tungt att andas idag. Vet inte om det var för att det var första morgonpasset, precis regnat och värmen som får pollen att frodas. Men det gick och jag kom i "mål"!. Stolt bloggerska idag!

Statistiken bidde: Tid: 45,16 min (3 min uppvärm), Puls: 129 genomsnitt, 141 max, 41,25 min i zonen

Kommentarer

  1. Bra jobbat Tina. Detta är bara början på allt som du kommer att klara av/Kram Margaretha

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh Margaretha du är för underbar!!! Tack för allt ditt pepp!!! Hoppas vi ses snart för nu är det alldeles för länge sen! Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass