Någon som hört eller vet?

Fick tipset utav företagshälsan att investerar i nya skor på jobb dvs när jag står upp och jobbar pga svanskotan. De skorna jag har är tydligen för platta och hårda. Behöver mer dämpning framför allt under hälen för jag har märkt att jag börjar bli öm där. Framför allt under vänster för av någon anledning så lutar jag mycket på den...

De skorna som hon tipsade om heter Chung-shi skor och det finns tydligen ett show room på Hjärupsgården. Vilket ju är bra för där finns världens bästa fotvårdare Anette som jag ska till nästa vecka. Men åter till skorna... Har googlat lite och det verkar vara någon typ av balanssko. Jag måste ha luftiga skor pga den jäkla eksemhuden så gympaskor hela dagarna är en big no no. Vad tror du om dessa skor? Använder du sådana?

Kommentarer

 1. Jag har provat ett par sandaler med rundad sula. De finns i luftiga modeller, kanske inte världens mest stylisha, hehe, men det är skönt att gå i!
  Lycka till, finis!
  Kram,
  S

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä jag har förstått det - fasiken också hela min image kommer att rasa... Men om det kan hjälpa så kan jag stå ut ett par timmar på jobb :-) Kram

   Radera
 2. Det finns sandaler med MBT-sula så det är väl inte omöjligt att hitta en balanssko i sandalvariant ;-) Jag har aldrig fastnat för MBT men min syster (sjuksköterska) har såna på jobb - däremot har jag fivefingers på kontoret vissa dagar när jag känner mig lite busig och fötterna behöver det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det borde finnas tycker man - jag får helt enkelt testa. Jag är så nyfiken på fingers men det kommer inte funka med min hud. Den är extra känslig emellan tårna och spricker jättelätt så jag vågar inte.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass