Har jag någon stil?

Jag fortsätter väl på dagens klädtema. Vill först bara meddela att makens klädutmaning går bra hittills. Igår hade jag en av de nya t-shirtsen och idag en av de andra tillsammans med jeansen plus nya tofflor som införskaffades för typ 2 månader sedan men inte använts... Ni kan se längst ner vilka plagg det är jag pratar om.

Men helgens fundering och utfrågning utav maken har varit ett ämne - har jag någon stil? Jag vet inte om du känner igen dig men jag kan bli så avis på vissa människor som har liksom en specifik stil vad det gäller kläder, smink, hår och accessoarer. Oftast ser det så enkelt ut dvs precis som de inte ansträngt sig. Men ändå så himla snyggt.

Samtidigt så fort jag konstaterar det så säger jag krasst till mig själv - jamen du skulle inte passa i det utav olika skäl alt andra anledningar till att det inte skulle hända. Tex skärningen utav plagget, färgen, jo men de klackarna skulle inte funka eller bara det att jag skulle inte få ihopa den outfiten. Jag menar inte detta i en negativ bemärkelse utan mer att denna damen är först och främst jäkligt bekväm. Plus att jag faktiskt vet vad som funkar på min kroppsform (inte alltid det följs men det är en annan femma).

Jag tycker det är skönt med kläder i svart för då kan jag matcha kvällen innan utan att behöva tänka. Sen är väl hjärnan programmerad att välja svart utav gammal vana. Jag tycker om mjuka kläder som sitter bekvämt och som jag helst slipper styrka (det sistnämnda är mycket avgörande). Jag tycker klackskor är så himla fint men klara inte av att gå i dem eller sandaler men att vara barfota är inte så bra för mina torra fötter - tyvärr får jag betala priset när jag gör det vid vissa tillfälle.

Men i grund i botten är jag lat och vill helst att det ska gå på 5 sekunder. Samtidigt som jag naturligtvis vill känna mig fin och ha en stil. Har inte kunnat komma fram till om jag verkligen har en stil. På en direkt fråga till maken så suckade han och sa att vi typ pratar om detta en gång om året (troligtvis vid samma tidpunkt dvs vår/sommar) och att ja jag har en stil - SVART...

Hmm ja det är ju sant - han ju en poäng eller två. För ja jag har nog den här uppryckningen vid denna tiden. Det vill säga nästan hela hösten, vintern och våren har jag travat runt i samma outfits. För det är ju samma plagg som tvättats varje vecka men vissa undantag och sedan hänger det andra kvar. Det som måste strykas, det som inte är ultrabekvämt eller det som jag inte riktigt kan matcha med något pga olika ursäkter. Och den andra poängen är ju definitivt färgen svart :-)


Jaja jag hoppas att min uppryckning varar lite längre än makens veckoutmaning. Får kanske köra dagens outfit lite oftare och inte bara träningsoutfiter :-) För visst känner man sig fräschare och piggare om man har fina kläder på sig och lite smink. Jag gör det i alla fall och det är ju bara jag som kan göra något åt saken. Får kanske bli sommarens mål - att bli en fräsching...


Har du någon stil? Och får du samma ryck som jag vid en viss tid på året att nu ska du minsann göra något åt saken?

Gårdagens t-shirt

Dagens outfit

Kommentarer

 1. Snygg du är bästa Tina :)

  SvaraRadera
 2. Tycker alltid du är fin oavsett om det innebär en stil som innehåller mycket svart, tycker allt du brukar ha andra färger också.
  Känner igen mig i mycket du skriver ovan, andra som ALLTID är så fina och har "rätt" kläder och stil. Har aldrig förståt hur de gör, undra om de har samma tankar som vi och inte tycker de har någon stil... Många frågor och få svar!
  Kram Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket!!! Usch det är ju nästan sorgligt att tänka på dvs tänka om alla går och trånar efter en annan stil :-) Kram

   Radera
 3. Jättefina kläder och du passar väldigt bra i andra färger än svart :-)
  Min stil är.... svart! ;-)
  Men chockerar ibland både mig själv och min omgivning med att välja både vitt, rosa och rött.
  Men känner mig mest bekväm i svart och mjukt.
  Så vi är lite lika där!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmmm svart och mjukt - now you´re talking :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass