Rörd och glad!!!

Har ju alldeles glömt bort att berätta för er om två händelser på fejjan! Blev så himla rörd och som vanligt grinade jag... Blötdjur som man är :-) För typ 14 dagar sedan fick jag en alldeles egen planka tillägnad mig utav finaste Johanna! Det ni - hur många av er kan säga att en annan person gjort en planka i 1 minut till er ära??? Få skulle jag gissa på.

Blev så himla glad, fnissig och stolt när jag såg videon och meddelandet. Johanna och jag har aldrig träffats i verkliga livet men har kontakt via bloggen, mail och fb. Så kul att hitta kompisar som man har gemensamma saker med och kan få push och stöttning ifrån fast man egentligen inte känner varandra. Good shit skulle jag vilja säga! Åh tack grymmaste Johanna för plankan än en gång!!!

Den andra händelsen skedde i helgen och kom från bästaste Malin. Malin och jag har lärt känna varandra på Studio S då hon kom fram en gång i början på förra året och frågade om det var jag som hade den där bloggen etc. Malin följde även med mig på Super Saturday äventyret i Stockholm ifjol. Hon är bästaste Malin för hon säger vad hon tycker och tänker. Me love! Hon kan peppa mig till världsdåd men också säga mig en sanning eller två när jag nojar för mycket. Sådana människor kan man inte få för många utav!!!

Titta här vad hon skrev på min fb-sida: "Idag är det hyllning av min kära vän Tina som gäller.Hon som i vått och torrt, dag ut och dag in , vecka efter vecka delar sin kamp med oss, oss som föjer dej nära och de som bara "tittar" på. Jag tycker du är absolut fantastisk - som hela tiden jobbar med näsan framåt och uppåt! Visar att du är en människa som oftast lyckas, men ibland får bakslag. Jag vet att du hela tiden hävdar att vågen inte h...ar nån betydelse - men det är ju ett mått på hur tung/lätt vår kropp är, och om man tränar som du är det ju en enorm lättnad att tappa nåt kilo eller mer.Den jävla vikten är ju på nåt sätt också ett mått på hur man mår. Såg att du denna vecka tagit ett nytt kliv nedåt och jag är förste man att hylla dej för det, och vet att det är ju i motgång som man visar att man har fighting spirit!! ( önskar jag hade lite mer av det ) I medgång "rullar" det ju på och inget är svårt. Jag vet att många håller med mej, men ibland måste man bara få hylla nån som dej!! Du kommer att lyckas med det du vill, det får bara ta sin tid. HIPP HIPP HURRA för dej som kämpar och kämpar !! Och många kramar såklart!"

Hallå hur många tårar tror ni denna bloggerskan fällde? Tack från djupet utav mitt hjärta Malin! Tror inte du förstår hur mycket du betyder för mig. Och du har helt rätt vågen är viktigt utifrån att varje tappat kilo gör min träning enklare. Och jag lovar att den första löparrundan som jag gör med någon annan ska vara med dig!!! Nu ska du bara fixa den där foten sedan du... Kram!!!

Kommentarer

  1. Vad söt du är Tina!! Nu grinar jag... Men är så glad att jag har dig. Stor kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass