Panik på Stadium

Efter den mysiga frukosten med Sarah, Lotta, Anna och Sara så skulle jag handla en massa mat för helgen är dedikerad till matprepp. Men först slank jag in på Stadium. Man kan väl aldrig för mycket träningskläder? Fick för mig att bla. prova en ny sportsbh. Fast det beslutet kunde ha slutat illa...

När jag väl snirklat mig i den och bestämt mig för att den inte var något för mig så började bekymret. Jisses those suckers är inte alltid lätta att krångla sig ur. Fick nästa panik och började svettas. Funderade ett tag på att ringa maken för hjälp men kunde inte nå telefonen för armarna var låsta i bh runt huvudet. Och ont gjorde det med tuttarna dubbelvikta som calzones.

Med ett sista ryck då det knakade oroväckande både i bh:n och i mina armar kom jag loss. Puh vilken pärs! Såg framför mig hur jag skulle tvingas betala för bh:n i kassan för att jag inte kom ur den dvs då iklädd endast den med armarna fastlåsta och tuttarna insnörpta. Det hade ju varit något att blogga om...

Kommentarer

 1. Det där är ångest på hög nivå. Jag har bara sportbh's med hyskor. Alltså som en vanlig bh. Dom köper jag på Change (http://change.com/se/). Dom kostar visserligen 500 spänn men dom är värda varenda krona.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det gäller att hitta en modell som funkar. Tack för tipset!

   Radera
 2. Blev alldeles svettig av att bara läsa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blir svettig utav att tänka på det igen :-)

   Radera
 3. hahaha vad kul!!! Men tuuuuur att du fick av den :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. JAAA maken retas och säger att han ska köpa filmen när den kommer...

   Radera
 4. Ja jisses ett tag trodde jag att jag skulle få göra en Mel i Dödligt vapen dvs knäcka axeln ur led för att komma loss...

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass