PT-passet imorse

Tisdag och ordningen återställd dvs pass med PT-Malou kl 06.45 på schemat. Idag hade jag ingen aning om vad som stod på schemat men jag vet en sak - I will get my ass kicked! Ingen annan kan utmana mig som Malou och jag är alltid som en blöt trasa när jag släpar mig ut till duschen. Fast med ett brett leeende 99,99% utav gångerna. Enda gången jag är sur är när jag är förbannad på mig själv...

Efter uppvärmningen så blev det 3 "sektioner" eller avsnitt eller vad jag ska kalla det. Första avsnittet bestod utav övningar med 5 kilos och 10 kilos viktplatta. Squats (se en av filmerna) med plattan framför, utfall med vridning, halo, biceps och axelpress plus säkert något som jag har förträngt. Först med 5 kilos sedan med 10 kilos plattan. Yikes men det gick!

Efter det så blev det ett kettlebellsavsnitt. Lite uppvärmning med 8 kilos men sedan tillbringades den mesta tiden med 12 kilos och 16 kilos. Halvsvingar och helsvingar, squats med press, clean med snatch (eller vad nu den kombon kan heta - se andra filmen) plus en ny övningar där jag skulle köra halvsvingar och så pushar Malou tillbaka den mot mig samtidigt som jag ska behålla stabiliteten. Puh den vart jobbig för det blev ju tempo på den.

Till sist till Smith-maskinen för att lyfta kroppen i olika övningar dvs kroppsvikt vart det tredje avsnittet på dagens pass. Mest stolt är jag att jag fixade halv och helsvingar med 16 kilos bellen. Tänk när jag började med detta i början på året och att lyfta 8 kilos bellen var en utmaning. Stolt bloggerska fast träningsdagen är ju inte över. Nähä vi kör ett 45 minuters pass med sjukgymnast idag också plus 30 min löpning ikväll. Kommer nog sova gott...

Squat med platta - stolt att jag kommer ner så djupt numera i början utav året var det mer som en spasm i knävecken...


Kettlebellövning - vi kan konstatera att det är inte lätt att filma samtidigt som man ska träna... Dagens blooper :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass