Fortsätt till huvudinnehåll

Dag 30 - Skönt att bestämma!

Vet ni vad jag har insett att jag tycker är skönt? Eller snarare jag visste det men har snarare fått det bekräftat de senaste veckorna. Att jag bestämmer själv när jag ska träna. Jag behöver inte anpassa mig efter någon annans kalender eller träningsschema. Visserligen det är ju specifika öppettider på gymmet men de är generösa så det är inga problem. För jag behöver inte tänka på att vilken tid var det denna veckan för PT-passet eller att hänga på datorn för att få plats till just det träningspasset klockan 10 på lördag.

Igår kom jag på att jag kan visst då gå på massage nästa lördag för jag ska ju inte träna kl 10 längre... Yes den känslan! Det är jag som bestämmer min agenda helt och hållet. Fast visst det är ju också jag som får ha peppet och energin att genomföra passen. Att pusha mig själv hela tiden. Plus Olga på PT Online men det är ju inte så att hon står bredvid på gymmet. Visst hjälper det att jag är liten av ensam varg eller snarare väldigt mycket dvs detta är mitt koncept. Även himla skönt att ha landat i yes tung styrketräning is my shit!

Mellis på språng i omklädningsrummet

Kost: Äggfrukost hemma tidigt innan frukostseminarium i stan (frallor med svettig ost står inte på menyn just nu), kokt ägg i väskan för mellis på stan och mellis i omklädningsrummet efter träning. Planera, planera, planera...
Träning: Japp träningen är avklarad - heja mig!
Mentalt: Ovanligt stabil men jag har också jobbat mycket med huvudet de senaste dagarna - dubbelheja mig! Plus energi från två dates idag med vänner jag inte sett på länge - bästa!

Kommentarer

 1. Jag gillar också att själv bestämma när jag ska träna och jag har inga problem med att träna själv. För mig är just nu det stora problemet vart jag ska träna när badhuset stänger för sommaren nästa fredag. Lutar åt Friskis, men jag vet inte.
  Heja dig! Är så imponerad av dig! Jag har själv inga problem med träningen, men borde ändra kosten för att få de resultat jag vill.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det gäller ju att hitta ett ställe som man gillar utifrån det man vill ha och behöver. Lycka till! Åh tack - samma här träning inget issue utan det är den där maten...

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…