Dag 22 - Sliten hjälte

Eller hjältinna ska det väl egentligen vara... Igår var ju jag tillsammans med Sarah som fick bli min date för kvällen (då maken låg hemma i sjuksängen i manlig förkylning :-)) på konsert i Parken, Köpenhamn. För typ över ett halvår sedan köptes biljetterna till Justin Timberlake och igår var det dags. Med oss hade vi även kompisen Anneli och hennes svägerska Anneli (japp samma namn different ladies). Anneli´s man lämnade walk over när maken blev hemma. Lucky Sarah och Anneli liksom!

Var en helt underbar konsert - alltifrån musiken, Justin och hans crew samt hela showen. Jag mumsade på min medhavda havrekakor medan det smaskades popcorn, korv, chips och snickers runt mig. Men vet ni vad det var helt okej för jag blev nöjd med mina kakor. Mindre nöjd vad jag att komma hem 02.00 i natt... Fy fasiken märks att man inte är 20 längre. Och ikväll är det dags för 4Good eventet i Malmö med teamet "Pay it Forward".

Eftersom gymmet inte hanns med imorse och inte ikväll så fick det idag bli ett lunchpass. Gick ju det också och jäkligt nöjd med mig själv. Att jag planerar och prioriterar to make it happen! Med mig till jobb hade jag också veckan resterande matlådor. Så nu har jag frukost, lunch och mellis fixat fram till fredagens arbetsslut. Ikväll blir det middag på Satori. Ska bli spännande och jag vet att jag kan göra bra val. Sista laddningen havrekakor är även med i handväskan för senare under kvällen.

Bild som Sarah la upp på fejjan från igår - tack vännen för du var min date! Hoppas ni kan hålla tillgodo med den så länge så kommer ett inlägg senare i veckan när jag sovit i kapp :-)

Kost: Allt flyter på så jäkla bra - heja mig!
Träning: Fick köra iväg till gymmet på lunchtimmen för att få in onsdagspasset som är överkropp. Men I did it!!!
Mentalt: Sova, sova, sova är det enda som snurrar i huvudet :-)

Kommentarer

 1. Wow! Jag ska på Justins konsert i Stockholm nu på lördag! Jag har ståplats närmast scenen och är FETT LADDAD!
  Spelade han mycket nytt eller var det gamla godingar också?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh Ting det var så bra!!! Mix av gammalt och nytt plus andras låtar... Jättebra show med lagom med effekter - liksom bandet, dansarna och artisten som står i ljuset! Bästa!!! Och var beredd att vara med på the big screen och kanske tom high fiva med JT...

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass