Dag 17 - En mindre Tina

Imorse var det dags för invägning, måttband och ta 2 veckors bilderna för att lägga in på PT Online. Vågen visade bara ner 2 hekto men det förvånade mig inte. Tappade ju så mycket i början plus att det är tunga pass i gymmet som formar om kroppen. Måttbandet visade på däremot på en större förändring. Från förra veckan har jag tappat 1,5 cm i midja, 1 cm runt rumpan och 1 cm runt låret. Det jag menade med inlägget häromdagen att kroppen känns mindre även om vågen visar mer. Tjoho det går i rätt riktning!

Annars har det varit en tuff dag utifrån sug. Idag har det snurrat godis, pizza, hamburgare och glass i huvudet. Inte för att jag varit hungrig utan psykologiskt sugen. Var på ett spännande och pirrigt möte imorse. Som alltid när jag varit med om en sådan urladdning så kommer suget som ett brev på posten. Är liksom snuttefilten som ska lugna nerverna. Visste att det skulle komma så hade förberett mig med att dela upp frukosten så jag kunde knapra på lite mandlar.

Men visst vart det jäkligt frestande att köra förbi McDonalds och Max. Visst var det väldigt frestande att handla direkt efter träningen och bl.a. köpa glass till en sjuklig make. Att gå förbi allt godis vid kassorna... Eller att helt plötsligt hantera tankar på pizza som bara helt plötsligt poppade upp i huvudet. Snurr snurr snurr fast jag har stått emot och tänker inte ge in. Jag ska fixa detta så är det bara!

Kost: Har hållit mig till matplanen och det är jag jädrans stolt över ska jag säga dig!!!
Träning: BEN, BEN, BEN - enough said!
Mentalt: Pirrigt möte imorse och efteråt brukar jag ju äta allt jag kommer över. Och ja suget var enormt men jag stod emot. Heja mig!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass