Dag 46 - Soffehäng och speciell pasta

Jisses det blev sockerkoma igår och idag har jag bara längtat efter min Olga-mat. Så idag kan jag checka av en grön dag till denna veckan. Heja mig! Maken och jag har mest hängt i soffan framför dumburken. Men även fått sol på näsan på uteplatsen, klippt gräs, tvätta lite och börjat rensa ut ett överfullt köksskåp som hade lavinrisk stämplat på sig. Dessutom har jag äntligen fått tummarna loss och testat en av de pastasorterna jag köpte för en tid sedan. Lite taskig färg men väldigt goda. Smakade som vanlig pasta och är glutenfria so what is not to like? Bloggerskan får pasta men hennes mage är lugn.

Pasta på sötpotatis/bovete med räkor, spenat, chili och vitlök. Mumsigt men portionerna blir inte lika stora när pasta är inblandat...

Efterrätten blev jordgubbar och violte - mums igen!

Kost: En grön dag - peppen till mig! Plus testat ny pasta som vart god.
Träning: Blev vilodag för vaknade med värsta m-värken igen. Va fasiken!
Mentalt: Lugn och fin :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass