Dag 35 - It is a new day...

Jaha så gårdagen slutade inte riktigt on a good note. Eller det bero ju på hur man ser det... Japp jag moffade ostbågar för att jag ville det just då och det var gott! Jaha då var det överstökat och idag är en ny dag. En ny chans att hantera känslor utan att äta. En ny dag att göra val som får mig att må bättre. En ny dag att följa planen och prioritera. En ny dag att testa att laga currykyckling. En ny dag att sätta personbästa i plankan. En ny dag att må jäkligt bra!


Kost: Enligt plan och det är jag väldans nöjd med!
Träning: Cyklade till och från jobbet samt en runda om gymmet - 65 min. Jisses nyklippt gräs hela vägen - atjoo och mascaran nere vid knäna. Plus tisdagens alla knäböj där jag laddade på lite extra vikt och plankrekord under lunchen. Tisdagar är enda passet med specifika magövningar (kopplas ju in under andra övningar etc). Då är det russians twist varvat med plankan (på tå mot en bänk). Först 24 twistar med vikt sedan direkt 1 min planka. Vila 30 sek och gör 3 hela varv av detta. Jag HATAR plankan men jag gör det. Första varvet ok, andra varvet det frustas lite extra, tredje varvet och kroppen skakar efter 10 sek... Förra veckan klarade jag 38 sek innan jag fick ta en lite mikropaus och idag ökade jag till 48 sek. Nästa vecka...
Mentalt: Laddad om än lite skör

Kommentarer

 1. Där är mycket jävlaranamma i dig - duktigt / Kram M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar Margaretha! Hoppas allt är bra med dig!!! Kram!

   Radera
 2. Du är inte bara stark i din kropp utan även i sinnet. Du kommer alltid tillbaka "på den rätta vägen" och det är just det som kommer att hjälpa dig ända in mål.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för ditt pepp Anonym - hjälper mig mycket!!!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass