Dag 27 - Svag eller stark?

Okej i lördags var jag inte den skarpaste lien i boden när jag begav mig till gymmet. Kände mig väl lagom motiverad och vill heller ligga på sofflocket... Passet som skulle köras är det sk torsdagspasset. Det består efter uppvärmning utav hundra miljoner rodd med stång. Eller ja det känns så men det är 64 stycken och det är inte lite faktiskt.

Det var väldigt mycket folk på gymmet. Ja alltså grabbar som tränade överkroppen i grupp if you know what I mean... Blev lite stressade och nervös. Dumt jag vet för är det något jag kan så är det styrketräning. Hallå jag har ju gått kurs :-) Är nog många av grabsen som inte har gjort det men ändå är experter... Man märker direkt att man bli avsynad - speciellt om du tar tunga vikter. Fast jag tänker fasiken inte ge upp så lätt så jag armbågade mig in och tog plats.

Lastade på viktskivorna på stången och skulle sätta igång. Jisses vad tungt det vart! Jag tänkte amen hur svag har jag blivit över en natt? Lägg på grabbarna som flåsade en i nacken så kände jag mig inte som drottning i gymmet precis. Men jag kämpade och kämpade. Pustande kunde jag slutföra övningen men jisses helt slut var jag. Många dumma tankar och jag la upp en bild med tummen ner på Insta efter passet.

Döm då av min förvåning imorse när jag också ska köra rodd men färre set. Bara 24 stycken roddar på måndagspasset. Åter igen lastar på stången så som i lördags och kör igång. Tänker amen alltså detta är tungt men fan jag ska ha upp den. Sätter mig ner för att köra en annan övning och slänger ett öga tillbaka på stången och viktskivorna. Men va fasiken!!!! Istället för att lägga på 5 kgs har jag lagt på 10 kgs dvs totalt 40 kilo när jag tidigare har kört rodden på 30 kilo...

I min yrvakenhet har jag alltså ökat ganska rejält och är faktiskt STARK istället för svag!!! Hade jag kunnat hjula hade jag gjort det där och då igenom hela gymmet :-) Tjoho till mig liksom! Då fick jag ju öka på i marklyften också och lite här och där. Som jag även gjorde i lördags men det jag kom ihåg var rodden som var så TUNG och jag som var så svag...

Kost: Matlådorna planerade för veckan och alla frukostar/mellisar för jobb veckan är med mig. Ikväll ska jag testa ett chili con carne recept från PT Online.
Träning: Tjoho vilken upptäckt i gymmet idag!!!
Mentalt: Kör på positivt pepp till mig själv - det kommer att lösa sig till det bästa inom kort!

Kommentarer

  1. Så himla stark du måste vara !!! Bra jobbat!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är lite utav min paradgren :-)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass