Dag 36 - Svettig cyklist

Hmm jag känner att nu har fått sådan kläm på cyklingen att jag liksom inte håller igen. När jag började cykelpendla i fjol så var det med "behaglig cykling". Jag tog inte i för mycket för jag ville hushålla på energin plus inte bli så svettig. Men nu är det som något farit i mig. Jag trappar som tusan, susar om folk, vågar ta i ordentligt, känner att jag har starka ben och att lungorna är med mig (för det mesta). Fast nackdelen är ju att svetten forsar. Kan inte ta många tramptag förrän jag känner att det börja porla vid tinningarna :-)

Är ju okej när jag är på väg till gymmet. Bara bra uppvärmning liksom. Och även om jag, när jag cyklar direkt till jobb, byter om och kör en kattatvätt så känner man sig inte fräsch. Luktar ju inte illa men mer att man känner sig lite "solkig". Fast det är så kan jag inte hålla igen. Är som cykelhornen växt ut i pannan och jag bara måste ge allt jag har. Inte hjälper det till att det nu har blivit högsommar typ. Attans vilka i-landsproblem en bloggerska kan ha.

Kost: Tom med matlåda till lunchdaten idag. Tur jag har förstående kompisar.
Träning: Veckans enda pass utan benövningar fast det är tur det för låren är möra idag.
Mentalt: Nervös men laddad... Snälla håll tummarna för mig!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass