Dag 44 - 44 is the number!

Har två eventräknare på min mobil. En som "räknar upp" antalet dagar jag har kört PT Online med Mammafitness och en som räknar ner antalet dagar till cykelsemestern i Frankrike. Idag är det exakt 44 dagar på båda! Och de hänger ihop för om jag ska fixa cykelsemestern som jag vill så måste jag träna och äta mig i form. Just nu är jag inne i ett bra flyt igen så jag rider på den vågen så långt den bara tar mig. Peppen till mig och fokus ligger på att ta en dag i taget!

Idag körde jag också det nya torsdagspasset. Herre min gud vad jag svettades, flåsade och kved. Lyfte tungt, gjorde typ 1000 utfall, pressade med kettlebells, dippade på bänken och avslutade det hela med en övning döpt till "död insekt". Tro mig jag var väldigt trovärdig i min roll. Oscars next! Och om jag tyckte de förra passen var tuffa så hade jag fel. Vi är inne på nästa nivå nu och det märks. Sa till maken när jag kom hem att "jag körde som på PT-Malou tiden" dvs jag var totalt slut och hade inte kunnat ge en sekund till.

44 dagar tills jag ska cykla i min livs bästa form!

Mumsig middag! 

Kost: Yes grön dag - heja mig och idag fick jag ta fram lite extra pepp till mig själv!
Träning: Är jäkligt stolt över mig själv att jag pressade mig så hårt som jag gjorde!
Mentalt: Känner mig stark men får peppa mig själv varje dag. Detta är ingen dans på rosor och motivationen hoppar inte över en utan den får man jobba för varje dag!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass