Dag 41 - Att heja på sig själv?

Igår på crosstrainern så tänkte jag för mig själv (japp sant!) att jag är grym på att pusha mig själv under träning. Under de tuffa intervallerna kommer jag på mig själv med att säga: kom igen Jensen, kör på, heja dig, kom igen... Likaså vid mina andra träningspass. Då peppar jag alltid mig själv att jag kan och så gör jag det. Ja eller ibland går det ju inte men då hänger jag inte läpp utan sänker lite på kraven och kör på som tusan igen. Fast hela tiden finns vilja att lägga på lite mera vikt, en rep till, en sekund till, lite högre eller vad det nu kan vara.

Varför hejar jag inte så på mig själv när det gäller kosten? Lite som när man matar barn - ta nu en sked för... Varför säger jag inte till mig själv - heja dig Jensen för att du gjorde ett kanon matval idag, kom igen strunta nu i glassen, kom igen lägg ännu en bra matdag bakom dig, nej stoppa dig själv nu för du är värd att må bra. Den peppen vill jag ge mig själv när jag gör ett matval som är bra för mig. Kanske är detta den nya peppen i bloggerskans liv som kan leda till framgång i matsnårets frestelser?

Kost: Peppade mig själv under lunch. Fasiken va bra du är Jensen som äter torskbiffar. Heja dig för att du idag kommer göra bra val!
Träning: Cyklat till jobb och efter jobb väntar måndagspasset plus cykel hem.
Mentalt: Peppig :-)

Kommentarer

 1. Heja heja och jag blir så peppad av dig.
  kram AnnaSC

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack Anna - va kul att höra! Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass