Dag 30 - Skönt att bestämma!

Vet ni vad jag har insett att jag tycker är skönt? Eller snarare jag visste det men har snarare fått det bekräftat de senaste veckorna. Att jag bestämmer själv när jag ska träna. Jag behöver inte anpassa mig efter någon annans kalender eller träningsschema. Visserligen det är ju specifika öppettider på gymmet men de är generösa så det är inga problem. För jag behöver inte tänka på att vilken tid var det denna veckan för PT-passet eller att hänga på datorn för att få plats till just det träningspasset klockan 10 på lördag.

Igår kom jag på att jag kan visst då gå på massage nästa lördag för jag ska ju inte träna kl 10 längre... Yes den känslan! Det är jag som bestämmer min agenda helt och hållet. Fast visst det är ju också jag som får ha peppet och energin att genomföra passen. Att pusha mig själv hela tiden. Plus Olga på PT Online men det är ju inte så att hon står bredvid på gymmet. Visst hjälper det att jag är liten av ensam varg eller snarare väldigt mycket dvs detta är mitt koncept. Även himla skönt att ha landat i yes tung styrketräning is my shit!

Mellis på språng i omklädningsrummet

Kost: Äggfrukost hemma tidigt innan frukostseminarium i stan (frallor med svettig ost står inte på menyn just nu), kokt ägg i väskan för mellis på stan och mellis i omklädningsrummet efter träning. Planera, planera, planera...
Träning: Japp träningen är avklarad - heja mig!
Mentalt: Ovanligt stabil men jag har också jobbat mycket med huvudet de senaste dagarna - dubbelheja mig! Plus energi från två dates idag med vänner jag inte sett på länge - bästa!

Kommentarer

 1. Jag gillar också att själv bestämma när jag ska träna och jag har inga problem med att träna själv. För mig är just nu det stora problemet vart jag ska träna när badhuset stänger för sommaren nästa fredag. Lutar åt Friskis, men jag vet inte.
  Heja dig! Är så imponerad av dig! Jag har själv inga problem med träningen, men borde ändra kosten för att få de resultat jag vill.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det gäller ju att hitta ett ställe som man gillar utifrån det man vill ha och behöver. Lycka till! Åh tack - samma här träning inget issue utan det är den där maten...

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass