Dag 28 - Omtanke och pepp!

När jag i slutet på förra veckan fyllde i min vikt (you know the 1,3 upp...) på PT Online så dröjde inte länge förrän jag hade ett peppande meddelande från Olga. Likaså följde sedan omtanke om maken både från henne och från Linnéa min kostrådgivare. Plus pepp från den senare angående mitt matval. Känns väldigt skönt att ha det stödet. Plus feedbacken överhuvudtaget till exempel från Olga - höja där på den övningen. Eller från Linnéa pepp hur bra jag sköter kosten.

Även omtanken och pepp från alla er andra. Tack det betyder jättemycket för mig!!! By the way vägde mig i måndags morse för jag var nyfiken på hur kroppen reagerar efter en lugn helg med mycket återhämtning och bra mat. Voila 1 kilo var redan borta så det är också skönt att se att det nog bara var en temporary glitch med lite för mycket stress och dålig sömn. Nu kör jag så mycket positivt tänkande jag bara kan plus gör allt jag kan för att lösa min 8-17 situation som påverkar mig. Pepp och omtanke till mig själv liksom!

Kost: Enligt plan. Gjorde veckans sista planering igår och tog med resterande matlådor till jobb idag. Nu är kvällens mellisar i form utav havrekakor i ugnen och sedan är det inte matlagningsdags förrän lördag. Smidigt!
Träning: Tisdagspasset även om det var svårt att komma ur sängen...
Mentalt: Skönt med en lugnare veckan. Min hjärna behöver det.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass