Dag 37 - Snurrig

Just nu går träningen strålande och kost inte alls strålande. Eller sanning med modifikation det går halvbra. Jag vet varför för att jag är inte stabil mentalt dvs inget kroppsligt sug utan huvudet huvudet huvudet... Har väl kommit in i den berömda projektsvackan dvs i starten är man på och motiverad, halvlek så börjar man tappa sugen lite för att sedan plocka upp den där man närmar sig slutet och ska leverera. Så just nu är jag inne i värsta snurren men jag vet att jag kommer ur detta också. Gäller bara att komma på banan. Ibland lite svårt när det kanske är yttre omständigheter som is playing with your mind...


Kost: Nej det gick åt skogen
Träning: Jadå den fixar jag galant
Mentalt: Stissig

Kommentarer

  1. Känner igen det så ruggigt väl och det är väl därför resan blir så lång! Kämpa på, jag tycker du är fantastisk!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass