Dag 23 - Upp och ner!

Aldrig roligt att få ett samtal som lyder: kan du komma hämta mig och köra mig till akuten... Så kan min dag sammanfattas. Maken har haft massor av riktigt tuffa förkylningar det sista halvåret och den som pågår just nu dök över honom i lördags. Sedan dess har han haft feber, jätteont i huvudet och massvis snor. Till sist kom han i väg till vårdcentralen i förmiddags och domen blev - du måste röntgas och direkt till öron/näs/hals-akuten. Eftersom han inte var i toppskick så körde jag hem från jobb för att köra honom.

Usch alltså fy bubblan vad jag hatar sjukhuset i Lund. För många minne som alltid poppar upp :-( Plus nervös för maken för han klagar inte i första taget och nu var han inte så kaxig. När man känner att ens halva ansikte blir förlamat av smärta så... Röntgen gick snabbt men sedan blev det cirka 3 timmars väntan på akuten innan han fick träffa specialisten. Tur i oturen så blev domen som doktorn sa en tuff bihåleinflammation (undrar hur en svag är då...).  Skönt att det inte var värre än så. Vidare till apoteket för att hämta ut penicillin, cortison-kur för att få ner inflammationen/svullnaden och något typ av nässpray.

Vid detta laget var både maken och frugan helt slut i batteriet. Var ju inte så pigga innan heller. Inom drive-inen på Max och hem. Tryckte i oss vars en burgare och pommes. Plus tömde snacksförrådet på 70% mörk choklad och lakrits. Joho Jensen rapportera det till Mammafitness och PT Online... Ja visst ja det var ju det där torsdagspasset som skulle köras i gymmet efter jobb. Blev inte så mycket av det heller. Tja varje dag kan ju inte vara klockren. Har fyllt i och rapporterat allt. Tar denna dagen som min röda dag (ska ha en per vecka då jag får äta 350 kcal mer - nu blev det typ ett par nollor till) i kostdagboken och byter ut lördagens vilodag till idag. Nu soffläge!


Dagens matlåda. Nya tag imorgon!

Kost: Fram till eftermiddagen gick det bra sen åt pipsvängen...
Träning: Träningsväskan ligger kvar i bilen...
Mentalt: Berg och dalbana i känslor...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass