Dag 43 - Nytt i gymmet!

Precis när jag fått kläm på det så ändras mitt träningsschema :-) Fast det är väl egentligen det som är meningen att hela tiden chocka kroppen. Nu är det 4 tunga styrketräningspass i gymmet på schemat plus ett intervallpass på crosstrainern eller cykel. När jag läste det sistnämnda blev jag lite svettig (läs genomsvettig). Jag ska nu köra 20 stycken 30 sekunders intervaller (30 sek snabbt - 30 sek långsamt) efter uppvärmningen.

Holy crap och jag som höll på att dö crosstrainer-döden i söndags med det gamla passet. Fast perfekt egentligen med min cykelsemester som bara kommer närmare och närmare. Kanske ska köra lite intervaller på biken för att variera mig. Hade tänkt att köra passet imorse på crossen men ögonen öppnade sig inte. Så fick bli i eftermiddags och vet ni vad jag klarade det ju. Ja man kan ju inte bränna på lika fort som på 15 sekunders intervaller men nästa gång kan jag nog ta lite till. Även om svetten forsade som tusan...

Har också ägnat lite tid att gå igenom de 4 styrkepassen. Yikes säger jag bara den där Olga är tuff eller har jag varit kaxig nu igen :-) Jaja just do it och det kommer kräva pannben de luxe av mig nu. Fick även lära mig ett nytt uttryck - giant set. Så det kommer bli fullt ös med vissa gamla övningar som knäböj och marklyft varierat med några nya som armhävningar, clean & press. Och imorgon ska jag tydligen i en övning leka död insekt. It is going to be interesting... Nu ska jag iväg på iForm föreläsningen i Malmö. Är du nyfiken kan du följa mig på Instagram, Twitter eller Facebook.

Nya passen utskrivna

Kost: Så jäkla nöjd med mig själv att jag åt frukost innan eventet idag, jag gjorde jättebra matval under bjudlunchen då jag valde vegetarisk burgare utan bröd och ikväll följer mellisen med på föreläsningen. Peppen till mig och en grön dag till arkivet!
Träning: Intervallpasset genomfört!
Mentalt: Känner mig på banan igen och jättekul att träffa massa gamla kollegor idag så verkade så glad att träffas. Åh extra tack till Åsa och Anna för en go pratstund!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass