Dag 38 - Fokus!

Sovit som en kratta i natt för har typ hundra myggbett på höger ben och höger arm från förra natten. Ser inte klok ut och trots att jag nu tagit dubbla dos allergitabletter ett tag så är det stora bölder som kliar som fasiken :-( Därför när klockan ringde kl 06 imorse för att jag skulle cykla till gymmet så ställdes den om snabbt. Prioriterar idag sömnen och kosten så tar en vilodag från träningen.

Det vill säga försökte ignorera kliandet och sova lite till. Cyklade till jobbet så lite träning får jag ju. By the way om 50 dagar åker maken och jag till Frankrike för att cykla i 9 dagar. Så det gäller att öva upp rumpan. Och jag får säga att just nu går cyklingen riktigt bra. Märker att styrketräningen har gjort susen för benen och rumpan ömmar inte så mycket. Det enda smolket är den jäkla allergin så jag ser ut som en clown när jag kommer till jobb men det är smällar man får ta :-)

Denna veckan har ju inte maten gått så galant som tidigare veckor. Därför vill jag idag också lägga lite extra fokus på intaget för att komma upp ur diket och upp på motorvägen igen. Blir en utmaning för idag blir det först utelunch med en kollega för att fira hennes födelsedag. Stadsparks Caféet är planen och jag har kollat menyn och bestämt mig för en räksallad. Ikväll ska vi på middagsäventyr i Malmö.

Nämligen Spökvandring med middag på Rådhuskällaren. Men det blir sen middag för först ska det spökas... Så planen är att kvällsmellisen och middag får byta plats. Så att jag inte är för hungrig och kastar mig över buffèn :-( Vet att det kommer vara en massa sallad, grönsaker och kött som serveras så det är mitt val. Alla potatisgratänger, pommes, såser och efterrätt is not an option idag. Heja mig och nu fokuserar du Jensen!

Kost: Jag ska klara detta!!!
Träning: Cykelpendling och spökvandring. Kör fredagspasset imorgon istället.
Mentalt: BESTÄMD!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass