Dag 26 - Hungrig!

Det är två träningspass som gör mig speciellt hungrig några timmar efteråt. Det är fredagens pass utav benövningar till höger och vänster. Samt söndagspasset som är intervaller på crosstrainern. Vet inte om jag inbillar mig men det slår liksom aldrig fel. Blir som ett stort stort stort hål i magen! Jag ser det som att kroppen fått pressa sig till max och att förbränningen är på topp. Det kan vi väl vara överens om :-) De andra dagarna är det mer att jag blir lagom hungrig till nästa måltid men dessa dagarna då räknar jag varje minut till nästa chans till mat...

Kost: Enligt plan men i eftermiddags var det tufft med en hungrig mage.
Träning: Tuffa och kräkiga intervaller på crosstrainer. Tur jag gör detta hemma för det är mycket flås och grymtningar...
Mentalt: Jobbar med att peppa mig själv. Inte pepp för att fixa detta utan pepp för en annan situation.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass