Varning!

 Jag vill utfärda en varning för denna! Köp den inte för den är livsfarligt GOD!!! Glöm att det går att ta lite utav den... Det är som lyxnutella - not good...

Kommentarer

 1. Har stått och hållt i en sådan burk flera gånger men inte vågat köpa, just för att jag fått för mig att den är farligt god :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jenny - den är så god och lite till.... Så antingen köper du den och är beredd på att smälla i dig över 1000 kcal. Visserligen utav good stuff och ekologiskt men fortfarande 1000 kcal. Eller så ställer du tillbaka den på hyllan och springer därifrån...

   Radera
  2. Haha, tror jag just nu väljer att springa :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass