Dag 39 - Svett, massage och torskbiffar

Sammanfattar jag dagen kan jag säga att den bestod utav svett, massage och torskbiffar. Upp och få lite i magen för att sedan ta sig till gymmet. Idag bidde det fredagspasset en lördag. Massa benövningar och jag körde på hårt. Svetten forsade och det var med darriga ben jag tog mig till duschen. Väldans nöjd framför allt med "step up" övningen dvs kliva upp och ner 15 ggr per ben på nästa övning som är knäböj+rodd, vila och sedan upp igen gånger 3. Puh!

Det jag var mest nöjd med var att jag avancerade från step up brädan till trälådan. Bidde 13 cm högre och det kändes. Efter en snabb dusch så var det dags att köra till bästa massören och få en timmes välbehövlig massage. Var ett tag sedan och aj säger jag bara... Hem käka lunch och vila lite på soffelocket. Efter det iväg och handla mat till morgonens grillning för mödrarna. Baka rågbröd och sedan äntligen testade jag receptet på torskbiffar. Hmm lite misstänksam var jag allt men det var helt okej. Mycket mat what not to like :-)

Än så länge får den ligga på sidan men snart så...

Och då kan resultatet bli så här... 

Hembakt rågbröd - bara så gott!

Voila torskbiffar med sötpotatis och sallad i solnedgången! Mina fina lila foppa får ni på köpet :-)

Kost: On track och det är jag glad för!
Träning: Bidde fredagspass idag och jisses som jag jobbade!
Mentalt: Lugn och fin :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass