Dag 24 - Ass to the grass!

När klockan ringde imorse klockan 06.00 och det ösregna kände inte denna Jensen för att cykla till gymmet. Plus sömnen hade varit lite så med en snarkande maken bredvid sig. Men jag hade inte hjärta att buffa på honom. Så ställde om klockan och tog sovmorgon. Därför väntade gymmet efter jobb idag. Det var inte lätt att få till en yta i grabbhörnan för jisses den tiden är väl the high time att pumpa bicepsen. Men jag gav mig inte och fick till värsta passet!

På fredagar är det bara ben, ben, ben. Vet ni att det är bara ett pass av alla sex som jag inte tränar rumpan och ben. Jisses Olga knows her stuff :-) Idag är det front squats på schemat först. Sedan utfall, höftlyft, step ups, knäböj med rodd och baksida lår. Puh! Så nöjd med min insats idag för att åka till gymmet var nog det sista jag ville göra idag. Men jag gjorde det och vilket pass jag fick till!!! Övar på djupet i mina knäböj och använder visserligen viktskivor under hälarna. Men har kämpat och kämpat, nött och nött och idag bidde det verkligen ass to the grass!!!

Det vill säga nästan nere och doppar rumpan i golvet. Rörlighet till att göra det, låren blivit mindre så det är fysiskt möjligt och den där tekniken börjar sitta. Tjoho sådär en fredag liksom. Problemet var bara att efter de 8 seten (ja du läste rätt...) dvs 64 stycken så var det lite svårt med de där utfallen :-) Även i leg curlen höjde jag med 5 kilo vilket inte är lite. Efter en svettig timme gick jag till omklädningsrummet med darrande ben. Tur det är överkroppen imorgon så försöker jag förtränga de sista övningarna på det passet...

Kost: Back on the program! By the way blomkålspizzan alltså - halleluja!!!
Träning: Fredagspasset avklarat
Mentalt: Trött som jag vet inte vad och lite deppig men motiverad "att sköta mig".

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass