Dag 16 - Trög start!

För mig passar det allra bäst att träna direkt på morgonen. På med kläderna, lite i magen och så iväg till gymmet. Hinner liksom inte tänka utan bara göra. Men som idag när gymmet öppnar senare och lunchen måste smälta i magen först så hinner det bli eftermiddag innan det är dags. Fast då har ju rumpan hunnit vänja sig vid soffan. Det är skönt och mysigt. Och jag vill inte till något gym för att lyfta tungt :-(

Det var med tunga tunga tunga steg jag åkte till gymmet idag. Åter igen ensam tjej bland alla grabbarna. Börjar vänja mig men tycker det är lite märkligt. Men sen när man väl kommer igång med passet så är det ju skönt. Ökade på en del vikter och kroppen fick sig en rejäl genomkörare - speciellt rygg, biceps och säte. Så det var med tunga steg jag åkte hem men lättare i sinnet. Och jävligt stolt över mig själv att jag kom iväg!

Lite kul att nu räcker inte de vanliga hantlarna till... Stark tjej!

Dagens frukostomelett

Dagens lunch - Ceasarsallad med grillad kyckling (recept från PT Online)

Dagens mellis efter träning - tortillarulle m kvarg, jordnötssmör och banan (recept från PT Online)

Dagens middag - Chilibiffar med blomkål, basilikacreme och sötpotatis (skulle varit olika rotfrukter men hade dessa över ifrån gårdagens grillning) (recept från PT Online)

Dagens kvällsmellis - muggkaka (recept från PT Online) eller the blopp som vi döpte den till...

Kost: Testa lite nya rätter idag och ovanför kan ni se dagens intag. Så gött att äta riktigt bra mat samtidigt som kroppen minskar i omfång!
Träning: Tungt styrkepass på 65 minuter med uppvärmning och stretch. Skönt med passen för de är inte så långa. Detta är typ ett av de längre annars snittar jag ca 50 minuter.
Mentalt: Frestelser kan hoppa på en när som t.ex. idag i form utav Hemglass-bilen utanför huset :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass