Dagens skörd från maken

Japp idag är det denna bloggerskans födelsedag - hela 39 år blir jag! Dagen inledes med skönsång från maken och presenter. Efter det gav jag mig själv en present genom ett pass på gymmet så att jag kan äta godsaker ikväll med gott samvete :-)

Förresten helt överväldigad av alla grattis jag får från alla håll och kanter. På fb, sms, snigelkort (dvs sådana man hittar i sin postlåda), telefonsamtal, mail. Har nog aldrig fått så många grattis någonsin i mitt liv. Wow säger jag och ett stort tack för att ni tänker på mig!!!

Nu ska snart maken och jag bege oss in till Lund för en go middag och sedan blir det Sherlock på bio. Hoppas du får en mysig kväll! Kram från den 39-åriga plutten :-)

 Presenter från maken - en ny våg tillsammans med en påse ostbågar. Måste ju räknas som den ultimata kombon... Plus en ny deckare.

Plus att det har beställts en förgylld fjäril härifrån: http://gynningshop.ekvist.se/Jewellery.aspx Är väl inget fan egentligen men hittade detta smycket på nätet och det kändes så rätt... Undra varför :-)

Kommentarer

 1. Grattis på födelsedagen =)...

  SvaraRadera
 2. Grattis på födelsedagen å hoppas du får en toppenkväll!=)

  SvaraRadera
 3. Åhh grattis i efterskott! Hoppas du hade en skön dag.
  Lite nyfiken på vågen? Den får du berätta mer om...

  SvaraRadera
 4. Tack så jättemycket för era grattis - värmer!!! Kram

  @Nenny - japp återkommer om den men en helt vanlig som endast visa kilo. Ville inte ha en för krånglig utan mer bara svart på vitt eller snarare rött här för det är digital visning :-)

  SvaraRadera
 5. o här kommer ett SENT grattis!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass