Utvärdering utav november

Satte upp i slutet av oktober att det inte skulle intas någon pizza och pommes under november. Är ju inte de bästa matalternativen och inget bra för viktminskare. Men ack så jäkla gott! Varför bli man aldrig sugen på en morot på samma sätt som med en pizza eller choklad??? Märkligt.

Hur har det gått? För att använda en aktuell term från skidskyttet som pågår just nu så har jag en bom. Ska inte kalla det att jag misslyckades vid ett tillfälle utan snarare jag valde en helgkväll att käka pizza - gissa vilken? Kan det ha varit löpsedel-lördagen... Dels för att jag vart jäkligt hungrig och inte planerade kvällens intag och dels för att jag vart sugen helt enkelt - so sue me liksom. Bara på det igen och köra lite extra på löpbandet dagen efter.

Därmed kan jag ju inte hävda att målet är uppnått mer än till hälften... dvs ingen pommes lyckades jag ju med :-) Återkommer lite senare idag om decembermålet mer i detalj. Men är du nyfiken hittar du ledtråden under viktiga datum här i höger kolumnen. Hur gick det för dig i november och vad händer i december?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass