Ghetto Stiletto eller inte

Okej jag har väl känt mig kvinnligare och mer graciöst men roligt vart det. Idag var det ju dags för ABC-aktivitet med 14 andra tjejer. Vi samlades på Malmö Dansakademin. Vår instruktör som typ dansat sedan hon var ett embryo visade oss stegen som vi sedan skulle härma. Jisses det hon fick oss tro vara enkelt kändes inte så när man sen skulle göra det själv.

Fast kul var det men tar nog ett tag innan jag vill höra denna låten igen: http://www.youtube.com/user/beyonce?blend=1&ob=4#p/f/37/ViwtNLUqkMY Och klackarna fick jag sparka av halvvägs in efter som trampdynorna gjorde så ont... Efter dansen käkade vi brunch på Gustav Adolf i Malmö. Myse dag!

Framme
 Rosa heaven
 Observera discokulan
 This is were it happen...
 Klackisarna

Nu är det soffmys med maken och ett försök att mota förkylningen som hotar att inta min kropp. Blir ingen träning imorgon utan vila och mycket vätska. Håll tummarna att det inte bryter ut. Hoppas din tredje advent har varit bra!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass