Mitt livs första kallbad

Maken och jag brukar ju åka bort för en spa-helg vid andra advent. Men i år bestämde vi att mysa hemma i nya huset. Första helgen vi är själva här hemma. Skönt. Men lite spa ville vi ha så vi hade köpt vars en timmes massage och kallbad på Ribersborgs Kallbadhus via Groupon.

Och idag vart det dags. Ska säga att jag vart riktigt nervös innan för jag är en stor badkruka. Maken tycker dock det är himla skönt så va fasiken jag måste ju testa. Kändes ju inte som de bästa förutsättningarna i blåsten men småspiksregnet kom i alla fall inte förrän vi var färdiga :-)

Tyvärr kunde maken och jag inte bada tillsammans för det är uppdelat. Men det fanns en gemensam bastu. Faktiskt första gången jag provade på det men som den blyga viol man är skyllde jag mig en handduk :-) Fast innan dess var det kallt som tusan i damernas omklädningsrum och dusch. Jag fick nästan panik och tänkte jag fixar inte detta.

Men när jag kom in i bastun så frågade maken hur jag kunde bli så kall. Visade sig att någon inte stängt dörren efter sig till utebadet. Jaha det var därför det var så förbaskat kallt. Efter en stund i bastun så var det dags för the DOPP. Kallt men ändå uppfriskande. Hann med två dopp innan det var dags för massagen. Trodde aldrig jag skulle säga det men detta kan jag definitivt göra igen.

Där långt ute ligger kallbadhuset 
 Lite närmare
 De enda som badar är ju svanarna...
 Fryser med alla kläderna på hur ska detta gå?
 Och här skedde det - mitt första kallbad...
Myse efteråt med te, vatten och en bok medans maken fick massage

Kommentarer

  1. Härligt Tina, bara säg till när du vill vinterbada nästa gång!!!
    Kram Rebeca

    SvaraRadera
  2. Japp det blir nog fler gånger. Kramis

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass