Dagens stolthet

Tänkte nu i "öppna luckor varje dag" tiden så tänker jag istället för att erbjuda choklad erbjuda "Dagens stolthet". Framför allt för mig själv faktiskt sån ego-bloggare som jag är... Så att jag ska komma till insikt vad som har hänt under året i olika framsteg tex vad det gäller träning, kost, hälsa eller vad det nu kan vara. Helt enkelt en del utav mitt mål för december.

Dagens stolthet blir därför: Körde utfall på gymmet imorse vilket inte är min favorit. Shot jag börjar ju blir riktigt bra på dem... Gårdagens eftersom det ju faktiskt var den 1 december igår får bli att jag kunde hoppa högt under zumban där jag tidigare inte har hoppat :-)

Vad är du stolt över idag?

Kommentarer

 1. Jag är stolt över att jag läst boken Jaget - missbruket idag.

  SvaraRadera
 2. Hej Åsa! Bra jobbat! Var den bra?

  SvaraRadera
 3. Ojdå, boken heter ju Jaget och missbrukaren.....
  Ja den var bra. Igenkännande, skrämmande, befriande och sorgsen.

  SvaraRadera
 4. Men visst är det bra när böcker berör och får en att tänka till. Fick tipset häromdagen om "Hjärnkoll på vikten" - den tänkte jag se till att läsa under julledigheten. Kram på dig och ha en fin dag!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass