Känner inte mig så inspirerande

Just nu känner jag mig inte alls inspirerande! Utan mest bara helt slut i batteriet, förkyld, äter allt jag kommer över. Längtar till julledigheten. Och vad hände liksom med mina portionsstorlekar? Nu under december känns det som de växer för varje dag. Och varför är helt plötsligt julmust intressant och ok att dricka? Och varför ris a la malta och vetebullar? Och pizza och pommes?

Nä just nu känner jag mig verkligen inte som en inspirerande viktminskare men vet ni vad? Just nu orkar jag inte bry mig. Jag har redan bestämt mig. Den 2/1 är det nya tag och Tinas Kick Ass Bootcamp som startar. Jag vet att jag kan och fixar det. Tills dess chillar jag och gör mitt bästa att inte stressa upp mig - just going with the flow. Så kör jag hårt igen 2012!

Hur känner du? Är du lika trött och sockersugen som jag? Äter du en massa tröstmat i vintermörkret? Laddar du också för den 2/1? Kanske vi kan köra tillsammans då?

Kommentarer

 1. Nä du, min vän, du är inte ensam om att vara trött och hängig. Jag är förvisso inte sjuk som du, men trött, inspirationsslö och orkeslös. Trots att jag tränat så dukktigt! Hm.... nå det går nog över. Jag har bestämt mig för att äta, men försöka hålla nere portionerna och hålla igen på julgodiset. Utmaning? yep!

  Så, är jag med dig den 2 januari? You bet your ass I am! =D

  Håll ut! Det blir ljusare igeeeeeeen *domdomdom domdomdomdomdomd*

  Kramar,
  S

  SvaraRadera
 2. Samma här, jag har en envis förkylning i kroppen som vägrar ge med sig. :( Jag funderar också på att ta det lugnt (iaf med träningen), min kropp kanske behöver det? Jag kör på allvar med träningen den 1/1, men ska dock fortsätta att äta som jag gör (LCHF) fram till dess (och efter såklart). På julafton ska jag dock äta en skiva en skiva vörtbröd och lite godis.

  SvaraRadera
 3. försöker börja om nu... men det är svårt tycker jag när det är så mörkt o ruskigt ute.!!! Är med på den 2/1 2012.

  SvaraRadera
 4. Ja jag måste nog säga att jag tycker december är årets tuffaste månad. Man har liksom varit duktig hela året, vädret och mörker och alla frestelser överallt. Toppa det med en förkylning och man tappar liksom sugen. Inte för att jag vill att ni ska känna likadant men ändå skönt att få bekräftat att man inte är ensam i dessa känslor och fallgropar. Tack för att ni tar er tiden att kommentera, peppa och stötta mig!!!!! I januari så kickar vi ass!!!! Heja oss! Och stor kram till er!

  SvaraRadera
 5. Håller med din Tina december är fullt av frestelser och tufft.
  Men ta en chill månad och gör bara de du känner för, känn inte att du MÅSTE träna. Då tappar man suget direkt.
  Hejjar på dig.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag känner mig faktiskt som vanligt.=)) Inget sötsug, ingen särskild trötthet. Tränar några gånger i veckan som jag brukar å laddar inför en jul i lchf-anda, har gjort lite julgodis som funkar för mig å planerar att ha vissa ersättningsgrejer på julbordet (t ex rättikagratäng ist för janson) utöver de klassiska som de andra vill ha.

  Känner inte att jag försakar något alls, jag vill verkligen ha det så här och anpassar julens mat till hur jag äter. Givetvis tvingar jag ingen annan att äta det jag vill äta, det traditionella finns på julbordet, det är bara jag som fixar lchf-käk utöver allt det andra.=)

  Men man ska göra det som känns bäst för en själv, jag hejar på dig Tina å kommer fortsätta heja på dig den 2/1 å framåt!!

  Kram

  SvaraRadera
 7. Har varit lite halvsjuk större delen av dec. Men nu är jag på G igen. Jag kör på redan nu. Men Nytt år är alltid bra för nya starter.
  =)

  SvaraRadera
 8. Kände som du..tänkte ta ett uppehåll över jul,men efter två dagar gav jag upp ...nu är det lchf som gäller igen..är du lite nedsatt så blir du inte bättre av att frossa ...mitt råd återgå till lchf eller lchq eller det du tycker passar men försök komma tillbaka så fort som möjligt...detta är bara ett råd av många det är du som väljer ...God jul och lycka till.

  SvaraRadera
 9. Japp Nenny - tomorrow är väl alltid bästa dagen att börja :-)

  Åsa & Anonym - helt riktigt det är min kost som ställer till det dvs slarv. Skrev precis ett inlägg om det som kommer imorgon :-)

  Åter igen tack för era kommentarer och pepp!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass