Ojojoj got my ass kicked

Japp jag överlevde men jisses blodsmaken, hela kroppen pressades och jag svettades som jag vet inte vad. Först vågen, måttbandet och kalipern. Kändes helt okej trots decemberfrossan men it is what it is. Och jag vet att så fort kolisarna dras ner så känner jag mig inte så svullen.

Efter det var det crosstrainer och roddmaskinen dvs hyfsat motstånd - hur långt kommer jag under en specifik tid. Svettigt, svettigt, svettigt men jag tog i så mycket jag kunde. Sedan jägarvila ggr 2 med vila emellan dsv hur länge kan man sitta mot vägen med benen i 90 grader. Likaså hur många godkända armhävningar ggr 2. Fick även göra burpees på tid dvs hur många hinner jag på 2 minuter och kettlebells svingar plus andra övningar.

Det var utmanade och som skrivet nervöst. Varför? Jo för när man kör i gymmet själv och ökar vikter så tycker man ju att man är himla bra. Likadant när man kan se förbättringar på tex BodyAttack. Men här fick jag verkligen gå utanför min comfort zone. Exempelvis med armhävningar och plankan som skulle göras på tå (för att sedan när man inte kan göra flera görs på knä). Eller burpees på tid eller...

Nåja jag är stolt över mig själv att jag har gjort det och nu kan det bara förbättras. Behåller resultaten för mig själv så länge men kommer dela med mig längre fram när jag har något att jämföra med. Och jag ser fram emot nästa vecka då jag ska få köra hårt med mina kära bells och TRX-banden.

Kommentarer

 1. Vad duktig du är Tina.... Hoppas du slipper träningsvärken =)

  SvaraRadera
 2. Grymt jobb Tina! Keep up the good work! Malou

  SvaraRadera
 3. Härligt jobbat Tina!!!! You Go Girl!!!!
  Kram Rebeca

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass