Dagens stolthet

26:e stoltheten får bli att jag är en så bra planerare. Varför är jag stolt över det? Jo för att åstadkomma det jag gjort hittills och vad jag vill för 2012 så måste man planera, prioritera, förbereda och följa. Och är det något jag kan så är det just det! Har du någon stolthet idag?

Kommentarer

 1. Du är så duktig Tina! Bra jobbat. Jag är också bra på att planera, men sen är det stop. Har du nåt bra tips hur man kommer över tröskeln? Vet att det bara är att sätta igång, men om det vore så enkelt skulle ju alla lyckas och det gör de inte. Du är ett levande bevis på att det går men hur har du gjort ? :-
  Tack för en inspirerande blogg, läser den flera ggr per dag
  /Anette

  SvaraRadera
 2. Hej Anette! Hoppas du hittar tillbaks till denna kommentaren :-) Jo vet precis vad du menar med att man kan vara världsmästare i att planera och sedan trillar allt som ett korthus. Och japp det är att bara göra det. Men mitt tips är att ta inte allt på en gång dvs tex månad 1 - mål=dricka mera vatten, månad 2 - mål=träna 2 ggr i veckan, månad 3 - mål=äta mera grönt. Det vill säga oftast ska man ändra allt på en gång och då misslyckas man alltid. Hitta ett mål som du känner är lite tufft men ändå möjligt och så satsa på det. Sedan kan du lägga till ett nytt mål när du är färdig med det. Hoppas det funkar och tack för att du tycker om min blogg! kram

  SvaraRadera
 3. Tack Tina! Jag ska göra som du skriver :-) Ofta är man så ivrig när man sätter igång så man vill ändra på allt och dessutom ska det gå fort. Men jag ska köra en sak i taget och utmana mig längs vägen. Jag gick ned 30 kg på 1 år och upp dem på 5 månader. Jag tror det var huvudet som inte hängde med, jag kände inte igen mig själv ;-)
  Nytt år och nya utmaningar. Kram kram

  SvaraRadera
 4. Ja det där huvudet - det är nog det svåra faktiskt eller det tycker jag i alla fall dvs att hänga med i svängarna och inse vad man åstadkommit etc. Ett steg i taget funkar för mig så jag hoppas det är ett råd som funkar. Lycka till och låt mig få veta hur det går! Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass