Julklappsskörden

Jag blev mycket nöjd med mina julklappar även om de inkluderade en stekspade och en äggklyvare... Maken är en riktigt skämtare men det fanns ju en omtanke. Äter ju kokta ägg på längden och tvären och nu kan jag klyva dem på olika sätt. Och stekspade är en mindre variant till mitt lilla omelettjärn.

Fick också bla. presentkort på Nova från mamma (blir nog nya träningskläder men till sommaren för jag har ju precis handlat), spelet "Äntligen reklam" eftersom jag är en reklam och varumärkesnörd. Plus ett nytt ifåne-fodral till träningen för det gamla börjar trilla i sönder helt.

Och bästa från maken värsta högtalarmojängen till min ifånen så jag kan spotifya på högsta volym...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass