Öm i kroppen

Genomförde årets sista styrketräningspass idag. Körde ben eftersom de var minst ömma. Resten av kroppen - armar, rygg, mage, axlar och knäna är lite sletna och träningsvärken sprider sig. Märks att kroppen fick sig en lite chock vid testerna igår but it is a good thing :-)

Imorgon blir det sista kondispasset då jag har bokat en av platserna på 120 minuters LesMillsMixen. Det ultimata avslutet på ett fantastiskt år. Efter det hem och pynta för att sedan fira av 2011 och välkomna 2012!

Filar ju också på min utvärdering utav 2011 och listan är lång. Kommer i bloggen på söndag. Samtidigt filar jag på träningsschema etc för nästa år samt hur jag ska nå mitt mål för 2012. Blir så spännande och är nyfiken på resan dit. Hoppas ni följer med mig!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass