Dagens stolthet

Att jag i princip varje vardagsmorgon stiger upp 06.00 för att vara på gymmet 06.30. Något som hade varit helt otänkbart för ett år sedan! Och du då - vad är din dagens stolthet?

Kommentarer

 1. Min stolthet idag är att jag igår var på julbord och höll min planerade matplan förutom 2 sillbitar. Har heller aldrig hänt förr. För mej gäller det just nu att ha fokus på maten och planerar att ikväll kunna känna att jag inte kompenserat gårdagens tuffa utmaning genom att helt tappa greppet idag när jag ska ut på julklappsrunda(en verklig trigger). Det vill jag kunna skriva är dagens stolthet ikväll!

  SvaraRadera
 2. Dagens stolthet: att våga mig tillbaka till gymmet trots smärta och konstiga blickar pga att jag haltar min väg fram. Överallt.

  Måste säga det igen till dig Tina, vilken fantastisk människa du är! Du besitter inte bara vilja, motivation och styrka utan du förmedlar en sån glädje och passion att man rycks med i ditt energifält (trots flera mils avstånd)! Och när jag tittar på dina före och nuvarande efter bilder så vill jag göra vågen för dig! Fy fan vad du är grym!!!

  SvaraRadera
 3. Åh hoppas det gick bra Sofie! Åh tack så jättemycket för dina fina ord! Du är ju också grym tjejen!!! Kram Tina

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass