225 dagar...

Just nu håller ifånen koll på 3 datum åt mig. Och idag visades det 12 dagar kvar till den 2 januari när TKAB (Tinas Kick Ass Bootcamp) startar, 24 dagar kvar till LCHF utbildningen som jag skrev igår och 225 dagar kvar till the Academy.


Jag har nämligen satt upp som mål att bli licenserad styrketräningsinstruktör nästa år och utbildningen börjar den 2 augusti. Idag anmälde jag mig så nu har jag 225 dagar att komma i den form jag behöver vara för att klara utbildningen. Och det är där TKAB kommer in :-)

Kommer mera om TKAB de kommande 2 veckorna och bloggen får följa med nästa vecka när testfasen inleds. Ojoj vilken cliffhanger det blev nu men måste ju behålla ert intresse så länge det går... Planerar du vad du ska göra 2012 just nu?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass