Tjoho nu ska här pluggas

Idag fick jag äntligen välkomstmailet till min LCHF-utbildning. Startdatum är ju om 25 dagar så jag började bli lite nervös. Tänkte att de kanske missat mig eller nåt. Men icke den 14 januari startar min utbildning till licenserad kostrådgivare med inriktning på LCHF.

Nope not quitting my day job utan gör detta som en investering i mig själv. Jag vill lära mig mera helt enkelt. Utbildning är varannan helg på Kockums Fritid i Malmö och slutexamination är den 1 april. Så det gäller att plugga och hänga med så man blir godkänd :-)

Här kan du läsa mera http://www.mfgruppen.se/sidor/lic-kostradgivare---lchf-80-h.aspx och bloggen får ju följa med på äventyret. Hänger du med?

Kommentarer

 1. åhhh vad spännande Tina... Hade varit skit kul att få lära sig allt om LCHF.
  Ska kolla in länken =)

  SvaraRadera
 2. Vad kul, du måste berätta om kursen sen. Jag visste inte att den fanns som helgkurs, då hade jag anmält mig. Trodde bara den fanns som dagkurs och det passar mig inte så bra att ta ledigt från jobbet.

  SvaraRadera
 3. Ja jag ser fram emot detta. Kommer dela med mig så mycket som möjligt i bloggen :-)

  SvaraRadera
 4. Hej hej, "Tjoho nu ska här pluggas"... mina vänner säger att jag är den enda människan som skriver så på facebook. Men det är ju så himla kul att plugga, lära sig saker och förstå hur kroppen fungerar. Så... tjoho för plugg.

  Jag har tittat runt lite här på din blogg och såg vart du hade gått två kurser. Men jag undrar om du har någon rekommendation på skola eller kurs där man lär sig motivera folk till förändring?? Det var ju en del av utbildningen hos Anna H, men jag pluggar redan hälsa, men saknar motivationsdelen.

  Trevlig kväll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sabine, javisst är det kul att lära sig nytt! tyvärr har jag inget tips till dig men jag håller med dig - det är ju den största biten dvs att motivera till förändring. Hojta gärna till om du hittar något bra./Tina

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass