Spamys med maken

Uppe i ottan för att bada i havet. Hur fasiken tänkte jag där? Jaja det blir ju en timmes massage också och lite go lunch och shopping. So it isn't all bad :-) Dagens äventyr kommer att utspela sig i Malmö. Maken och jag ska nämligen iväg till Riberborgs Kallbadhus. Maken gillar att kallbad tom i snöstorm. Fru Jensen är väldigt tveksam och badar inte i havet ens vid 20 grader... Men va sjutton måste ju ge det ett försök.

Så ni får klara er själv här inne idag - hoppas det är okej. Och får ni abstinens så vet ni vad som gäller... yes box Faceboken. Gå in och Gilla här: http://www.facebook.com/ButterflyTina så får ni se bloggerskan i sitt "Ensamma Hemma" moment dvs minen när kroppen ska ner i det iskalla vattnet... Sa jag att det blåser i Skåne idag... Om jag överlever ses vi ikväll och ha en mysig lördag!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass