Mysedag inkl Dagens stolthet

Har ju semester from med idag och till den 9 januari. Så skönt och välbehövligt även om det kommer bli fullt ös. Dagen har till största del tillbringats på Studio S och på språng. Var först på zumba. Mycket folk men av någon anledning kände jag mig bara trött så det var inte min bästa insats någonsin :-)

Efter dusch och bastu var det över till spa-avdelning. Hade bokat kroppsinpackning och ansiktsbehandling. Gäller ju att bli julefin... Så skönt och Malin som tog hand om mig var jätteduktig. Efter det så var det julegransinhandling, lite annan matshopping och nu mys på schemat.

Dagens stolthet är kopplad till dagens spa-upplevelse. Att jag numera är bekväm och kan slappna av när någon rör vid mina fötter. Har ju haft problem med torr hud som sprickor samt min tånagel (long story men ni hittar det i blogghistoriken). Numera är ju mina fötter så bra de kan bli och jag kan tom tycka det är skönt att någon masserar dem. Tack vare min underbara fotvårdare Anette!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass