Dagens stolthet

Idag så stoltar jag mig över att jag inte längre nojar över vad jag väljer att äta eller inte. Ätit är ätit - move along är nya mottot. Är du stolt över något idag?

Kommentarer

 1. Att jag inte skämdes över att visa mig i baddräkt badhuset =)

  SvaraRadera
 2. Bra jobbat! Är svårt men jag brukar tänka på att alla andra är så upptagna av att noja över sina egna grejer. Och är det någon som misstycker hur man ser ut så är det deras problem. Lättare sagt än gjort men jag tycker ju om att bada och vill inte begränsa mig. Hur tänker du? Eller du gjorde som jag gör ibland - just do it :-)

  SvaraRadera
 3. Men du har ju rätt i det du säger , tror i egentligen inte att folk bryr sig. För dem har säkert lika mkt noja själva. Men ändå kan jag inte slå av tanken av att tänka på vad folk tycker om mig och mina volanger på låren ;).
  Hade jag inte haft mina barn hade jag aldrig gått till badhuset och klätt av mig bland folk. Men för deras skull kan jag inte begränsa mig, för dem tycker ju det är roligt att bada. Så jag är glad att dem små liven peppar mamma att bada bland folk :). Efteråt är jag ju mega stolt över mig själv för så farligt va d inte och vi hade kul =).

  SvaraRadera
 4. Bra att fokusera på det kuliga! Hejar på dig!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass