Mindre lat dag idag

Igår satt, halvlåg, låg vi i soffan hela dagen. Under vars en filt för pannejäveln la av på julafton... Lite kyligt i huset just nu så därför ska denna nu till gymmet. Tänker även duscha och basta där för här hemma är vattnet inte så varmt :-)

Efter det är det hem till Höör på middag hos mamsen. Maken får nog tyvärr bli hemma för han har en monsterförkylning och feber stackarn. Men först lite mer planering inför 2012. Jag har redan smygstartat för jag känner att jag behövde det.

Vad ska du hitta på idag? Ska du träna?

Kommentarer

 1. God fortsättning! Här är en till med förkylning, blir en dag på soffan.

  SvaraRadera
 2. jag är seg Tina och har svårt att hitta motivationen till att sätta igång. Så fort jag hoppat över träningen i några dagar så ger jag upp, kommer inte igång. Blir så arg på mig själv.... Går här och samlar kraft... Du är duktig Tina!! Planeringen för 2012 låter ju hur spännande som helst... Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Detsamma Ulrika! Hoppas du snabbt blir frisk!

  SvaraRadera
 4. Hejar på dig Johanna! Kom på knepen som funkar för dig - är det tex att följa upp träningsminutrarna på Funbeat, hitta en träningskompis och bestäm tid tex att ut och gå eller utmana maken i armhävningar eller... Heja heja heja!!!

  SvaraRadera
 5. Kom upp på löpbandet igår =). Körde gärnet...!! Jobbigt va de, men ska inte ge upp. Måste komma på någe bra knep som funkar för mig.

  SvaraRadera
 6. Heja dig! Bra jobbat!!! Har du kommit på något knep än? Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass