Deppig och peppig zumba

Hmm dagens zumba pass blev lite deppigt. Varför då? Jo fast jag har kämpat så med vikten så är jag fortfarande störst på zumbapasset. Och mina lår är så stora och bubbliga. Ja jag vet att det är mitt huvud som spökar och att jag ska jämföra mig med mig själv. Men ibland fastnar hjärnverksamheten på det neggiga.

Därför blev dagens strategi - tittar dig inte i spegeln utan kör bara på och se till att du svettas. Och under tiden gjorde jag mitt bästa för att hitta braiga grejer. Här kommer min mentala lista: jag vågar stå längst fram, jag vågar tjoa som svar på instruktörens tillrop, jag kan skaka my ass, jag är hyfsad koordinerad och följer med i stegen, jag kan numera hoppa och skutta och är snabbare sidledes. Heja heja heja mig!!!

Kommentarer

 1. styrke kram till dig. Jag tycker du är duktig som kämpar på.

  SvaraRadera
 2. Åh tack så jättemycket!!! Kram tillbaka!

  SvaraRadera
 3. Zumba som är sååå kul =)
  Kör på tjejen..

  kram

  ps. kika gärna in hos mig.

  SvaraRadera
 4. Ja visst är det kul!!! Tack för ditt pepp!

  SvaraRadera
 5. Zumba är nog världens roligaste träning. Jag är också bland de största på golvet men när musiken drar igång så är det bara att fokusera på det roliga i dansen och vara stolt över att man faktiskt är på plats och skakar rumpan av sig. Kör hårt, du vackra starka kvinna:)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass