Intressant...

LCHF-sekten på tapeten igen på Aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14097518.ab Som jag skrivet tidigare - jag anser det finns sektvarning på alla matvarianter. Pratar man tex med en inbiten Viktväktare och du skulle få sektvarning. Det finns ju alltid de som "fastnar" för något speciellt för att det har varit deras räddning. Och inget fel i det men det betyder ju inte att det är den bästa för någon annan.

Får alltid lite klåda när andra ska påpeka hur jag ska göra/välja/äta/whatever. Då blir jag som en 4-åring som "kan själv". I fall jag ska skapa en sekt skulle den heta "var en är bästa dräng" dvs man vet bäst vad som funkar för en själv. Så det biten orkar jag inte ödsla mer tid på här för jag har skrivit om det tidgare.

Likaså att jag inte alltid håller med andra LCHF-anhängare och det behöver jag inte. Likaväl som de inte behöver hålla med mig. Men jag kan ju bara säga att jag tycker att vissa personer kan uttrycka sig lite kantigt som lätt missuppfattas. Och då är ju en journalist först med att vinkla det till en artikel. Det är så det funkar i den världen. Tro mig jag har haft många sådan samtal i jobbet där en förtvivlad kollega säger - jamen jag sa ju såhär då kan de inte skriva så här. Njae jo lite grann kan de...

Imorgon är det en ny dag och en ny artikel. Exempel på det var att ena lördag var jag ett exempel på löpsedeln. I helgen var det ett pulverexempel. Hey that's life och så går vi vidare. Därför tyckte jag det var lite intressant att längre ner på ABs sidan låg denna artikeln: http://www.aftonbladet.se/wellness/article13459379.ab Lite fnissigt tyckte jag :-)

Kommentarer

  1. Jag orkar inte läsa allt sånt där längre, det skrivs om olika metoder hela tiden å man matas med att än det ena än det andra ska vara det allra bästa för just MIG. Huvudsaken är att man själv är säker på det man gör, då har man en grundtrygghet å kan ta att andra tvivlar.=)

    Har bara smakat mjölkchokladen ännu, den är ju inte som "riktig" såklart men klart godkänd!=)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Håller med dig Åsa. Plus att jag känner att man är inte så intresserad längre pga att man har hittat den metoden som funkar för en själv. Söker man fortfarande då är det mer intressant med sådana artiklar. Aha fortsättning följer alltså :-) Ha det gott! Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass